Проект "Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19"

Договор BG16RFOP002-2.073-5945-С01

 

Проекта се реализира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет, размер на предоставеното финансиране е на стойност 10 000, 00 лева.

Продължителност: 3 месеца

Бенефициент: КЛИМА ИНЖЕНЕРИНГ 2016 ЕООД

Основната цел на проекта е да осигури оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Основните дейности включват преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19. Проектът включва също дейности за осигуряване на информация и публичност, като публикации в интернет сайт на проекта, плакати и др. Резултатите на настоящият проект ще бъдат изразени в постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.