На прага на лятото сме и със сигурност повечето от нас са изправени пред избор как да разпределят бюджета си, така че да им стигат парите за ремонт, лятна ваканция, нови мебели или така необходимия климатик в горещите летни дни.

И така стигаме до един от най-честите въпроси, които ни задават клиентите преди да си закупят климатик при безплатната ни консултация по телефона 0888 36 40 16 – в брой или на изплащане?

Едно от най-големите предимства на покупката на изплащане е, че ни дава възможност да получим желаната от нас стока веднага дори и да нямаме необходимата сума за закупуването й в дадения момент.

Постигането на комфортна среда у дома през лятото е възможно и без голямо натоварване на семейния бюджет. Понякога изниква колебанието дали да закупим по-евтин климатик за сумата, която имаме налична в брой или да се сдобием с максимално ефективен и икономичен климатик от по-висок клас. Дори и да нямате наличните пари, ви препоръчваме да направите разумна инвестиция и да закупите климатик на разсрочено плащане. При наличните в момента гъвкави условия за разсрочено плащане и минимално оскъпяване, покупката на изплащане е доста добър вариант.

Ние работим с доказани и познати институции като БНБ Париба и TBI Банк. За ваше улеснение, чрез вградената платформа на нашия сайт можете да видите месечните вноски на всеки един климатик и да изберете най-удачния за Вас погасителен план.

И не на последно място, един от златните ни съвети: По-висока първоначална инвестиция за по-енергийно ефективен климатик дава възможност във времето да възвърнети вложените средства с икономия от сметките за електроенергия.