ЗА НАС

Kачествени продукти и обслужване на конкурентни цени

"Клима Инженеринг 2016" ЕООД е фирма, която предлага на клиентите си най-качествени продукти и обслужване на конкурентни цени. Работим с екипи от доказани професионалисти и производители на водещи световни марки климатични инсталации. Непрекъснато подобряваме продуктите и услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Всяка наша стъпка е свързана със задълбочен анализ на развитието на пазара за климатици. Работата с нас винаги е лесна, приятна и полезна. Спазваме най-високите етични стандарти.

Ние сме отговорни за опазването на околната среда, затова предлагаме само продукти, които се грижат за нейното запазване и не я увреждат.


Цялостен инженеринг при изграждане на климатични и вентилационни системи

CLIMATIC.BG предлага на клиентите си цялостен инженеринг при изграждане на климатични и вентилационни системи, включващ проучване, проектиране, доставка, монтаж, гаранционно и след гаранционно сервизиране. Работим със следните марки: Daikin, Fujitsu и Fuji Electric, Mitsubishi Heavy и Mitsubishi Electric, Midea, Panasonic ,General , Gree, AUX, Voltel и други.

За да се постигне максимален ефект и комфорт и икономия на енергия е задължително да бъдат отчетени множество фактори, влияещи на климатизацията и отоплението, като в никакъв случай това не е само площта, както масово се практикува. Ние предлагаме изготвянето на идейни, технически и работни проекти в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията на жилищни сгради, административни сгради, хотели, търговски обекти, спортни съоръжения, промишлени и складови помещения. При проектирането внедряваме най-новите съоръжения и рационални решения, предлагани на пазара в тази област. Така постигаме желания микроклимат и по-голям комфорт.