Решихме да съберем в класация топ 3 най-продаваните ни климатици за месец януари. Всеки един, от представените по-долу модели има своите специфични характеристики и функции, но това, което е общо за всички е, че работят на отопление при ектремно ниски температури от -25C градуса. Нашият гарант са доволните ни клиенти и топлите им домове през зимата.

Целта на тази серия публикации е да Ви помогнем оптимално за избора на най-добрия климатик на базата на това какво са избрали нашите клиенти до сега.

Първият месец за годината Ви представяме и топ 5 продажби за Януари:

 

1. Cooper and Hunter серията Arctic

Cooper & Hunter е един от световните лидери в производството на оборудване за отопление, вентилация и климатизация. Серията Arctic e създадена за отопление в Северна Европа. Това позволява на климатика да отоплява дома ви, дори когато температурата навъне е минус 25 градуса C.

Най-високото качество на продуктите е един от основните приоритети за Cooper & Hunter. Компанията е разработила уникална програма за качество: “Стратегията за перфектния продукт” и “Глобален контрол на качеството”. Прилагането на тези програми допринася за постигането на най-високо качество при производството на климатици. Високото ниво на надеждност на оборудването, уникалните характеристики, модерният дизайн и широката продуктова гама прави продуктите C&H популярни в много страни по света.

* По-малко от 0,2% гаранционни оплаквания.