В тази статия ще се опитаме да ви представим функциите и предимствата на серията климатици Suzumi на световния гигант Toshiba. Безспорен е фактът, че въпреки широкото разнообразие на марки и модели климатици и голямата конкуренция в бранша в много отношения моделите на Toshiba са ненадминати. Неслучайно са едни от малкото, които дават 5 години гаранция на своите продукти.

Инверторните климатици от серията Suzumi разполагат с бутон за изключителна безшумност, освен това в режим "Comfort Sleep" ще си осигурите пълен комфорт през нощта, тъй като системата ще компенсира естествено по-ниската температура.

Един от приоритетите на световния бранд Toshiba е качеството на въздуха, климатиците Suzumi разполагат с функция за самопочистване, която намалява влагата, предизвикваща образуване на мухал във вътрешното тяло. Освен това всеки един климатик от серията е с филтрираща система IAQ , която притежава изключително мощни антивирусни, антибактериални и премахващи миризмите ефекти. Тази високотехнологична система за филтриране гарантира абсолютно чист въздух в помещението. Благодарение на отличните антибактериални свойства, климатиците от серията Suzumi са напълно подходящи за най-малките – бебета и деца, предразположени към алергични реакции.

Освен високата енергийна ефективност, която притежават, климатиците Toshiba Suzumi имат двойно-роторен компресор, благодарение, на който се постига по-малко загуби на енергия, висока надеждност и нисък шум, който е едва доловим за човешкото ухо.

Вижте още от предимствата и функциите на климатик Toshiba Suzumi, можете да се свържете и с нашите консултанти на посочените телефони за допълнителни въпроси, информация и поръчки.