Колкото и да гледаме обнадеждаващите прогнози на синоптиците, факт е, че лятото е към своя край. В тази статия, решихме да обобщим работата ни за последните 3 месеца и да Ви представим топ 5 на най-продаваните климатици за "Лято 2017"! До средата на месец септември, все още можете да се възползвате от нашите промоционални цени + безплатен стандартен монтаж! В класацията попадат модели с висока енергийна ефективност, ниски нива на шум и отличен баланс между качество и цена:

 

1. Инверторен климатик Toshiba RAS-B13N3KV2-E1/RAS-13N3AV2-E1 SUZUMI, 13000 BTU, Клас A++

Новият и подобрен дизайн на Suzumi успешно съчетава в себе си оптимална енергийна ефективност и отлично пречистване на въздуха. Системата за филтриране IAQ на Тошиба предлага изключително мощен анти-вирусен, анти-бактериален и премахващ миризмите ефект. Климатик Toshiba RAS-B13N3KV2-E1/RAS-13N3AV2-E1 Suzumi разполага със самопочистваща функция за премахване на влагата от вътрешните части на тялото, освен това DC хибридната инверторна технология на Тошиба управлява и регулира мощността, произвеждана от климатизатора. Съвременен, стилен и с компактен дизайн. С функцията Комфортен сън си осигурявате идеалната температура за почивка.

 

2. Инверторен климатик Fuji Electric RSG12LLCB/ROG12LLCB, 12000 BTU, Клас A++ 

Климатик Fuji RSG12LLCB/ROG12LLCB е функционален модел, работещ при ниски температури. Високите енергийни класове в отопление и охлаждане са постигнати благодарение на ефективен DC ротационен компресор, топлообменник и инверторна технология. Бързо достигане на желаната температура включване на компресора на максимална скорост и постигане на експресна климатизация. Може лесно да настроите таймера с 30-минутна стъпка, в зависимост от Вашето всекидневние. Най-ниски шумови характеристики в класа си, благодарение на иновативна конструкция на вентилатора. Подходящ за спални помещения, научни кабинети и други.

 

3. Инверторен климатик Arielli ASW-H12A4/FCR1DI-EU, 12000 BTU, Клас A++

Инверторен климатик Arielli ASW-H12A4/FCR1DI-EU, 12000 BTU, Клас A++ може да се използва в по-големи помещения и стаи. Класифицира се като енергиен клас A++ в режим на охлаждане и A+ в режим на отопление. Отличава се с елегантна и семпла визия, която може да допринесе за уюта на всеки дом.

 

4. Инверторен климатик Gree GWH12QB/K3DNC2C Lomo, 12000 BTU, Клас A++

Gree GWH12QB/K3DNC2C Lomo е инверторен модел притежаващ добри енергийни показатели. Има ниски нива на шум в Нощен режим на работа. Моделът има функциите "Топъл старт", "Интелигентно обезскрежаване" и "Турбо режим". Снабден е с 24-часов таймер. Ако се появи необичайна ситуация в процеса на работа на климатика, системите за самодиагностика се включват и автоматично го спират, за да предпазят системата от по-сериозна повреда. Изписва се код на грешка, чрез който по-лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.  При възстановяване на електрозахранването след неговото спиране, климатиците от серията няма да се рестартират едновременно, за да не натоварят електрическата мрежа. Това е изключително полезно в сгради, в които има по-слаба ел. мрежа. По този начин, можете да бъдете спокойни за дома си. Моделът може да работи дори при екстремно ниски външни температури. Това го прави подходящ за помещения, в които е необходимо целогодишно технологично охлаждане.

 

5. Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK25ZS-S/SRC25ZS-S PREMIUM, 9000 BTU, Клас A++

Климатик Mitsubishi Heavy SRK25ZS-S/SRC25ZS-S PREMIUM е с висока ефективност на цялата гама, както за охлаждане, така и за отопление. Работи в двата режима на енергиен клас - A++. 

Новата серия ZS-S има уникален стилен дизайн, със заоблени контури и идеално може да се впише във всеки дом, придавайки неповторим уют. Моделът е в изцяло бял цвят. Дизайнът е създаден от италианско студио за дизайн в Милано Tensa scl, за да отговори на широк спектър европейски изисквания. 

Операцията за самопочистване се стартира автоматично при спиране на нормална работа на климатика. Вътрешното тяло е сухо и образуването на плесени е предотвратено. 

Mitsubishi Heavy SRK25ZS-S притежава още редица функции - защита от деца, мощен режим на работа, който климатизира помещението за 15 минути, с възможност за регулиране на светлинните индикатори, налични са 4 програми с таймер за всеки ден от седмицата, максимум могат да бъдат зададени до 28 автоматични програми за седмица, тих режим на работа с опция "Спокоен сън", микрокомпютърно автоматично обезскрежаване, опция за допълнителен Wi-Fi адаптор.

 

До средата на месец септември можете да се възползвате от специалните ни промо предложения! Най-ниски цени и доказан професионализъм и качество! 

Очаквайте скоро неустоимите ни предложения на инверторни и хиперинверторни климатици и за зимния сезон!