Инверторен климатик LG DM09RP-NSJ/DM09RP-UL2, 9000 BTU, Клас A++, (100073)

Изчерпано количество
SKU
100073
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 
798
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 
1298
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 
7.70 - Енергиен клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 
4.60 - Енергиен клас А++
Марка
Модел 
DM09RP-NSJ
LG
1749,00 лв.
Характеристики
SKU100073
МоделDM09RP-NSJ
Тип климатикИнверторни климатици
ПроизводителLG
ЦвятБял
WiFiДа
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.60 - Енергиен клас А++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)7.70 - Енергиен клас А++
Енергиен клас отоплениеA++
Енергиен клас охлажданеA++
За помещения (m²)до 20 кв.м.
Захранващо напрежение (V)220-240
Консумирана мощност (отопление) (kW)0.71
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)0.55
Мощност9 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)47
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)40
Отдавана мощност (отопление) (kW)0.89-3.20-5.00
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)0.89-2.50-3.70
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)50
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)50
Работен диапазон при отопление (°С)-15 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С)-15 до +48
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)770x545x288
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)837x302x189
Тегло (външно тяло) (кг.)30.5
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)8.3
Хладилен агентR410A
Вид захранванеМонофазно
Гаранция2 години / 24 месеца

Ниско ниво на енергийна консумация 

Ново поколение инверторни компресори LG Smart Inverter в тази серия, се грижи за оптималните равнища на температурните граници в помещенията. На база непрекъснатото автоматично регулиране на скоростта, се спестява и по-голямо количество енергия, в сравнение с възможностите на обикновените конвертори.
Незабавно охлаждане

Още една иновативна съвременна технология, е вградената лопатка с по-малко съпротивление и по-големи крила, която предоставя възможността на този клас климатици, да се самоохлаждат незабавно. От друга гледна точка, топлообменникът с висока плътност прави процеса на охлаждане по-ефективен и придава компактен вид на климатичната система.
Изтънчен до съвършенство дизайн

Щв останете очаровани, от съвършените и футуристични форми на всички LG климатици. Без усилие ги монтирате и почиствате, благодарение на EZ филтъра с плъзгащ режим. Допълнително улеснение придава и вграденият скрит дисплей, през който спокойно можете да проверите изразходваната от Вас енергия. 
Без излишен шум при работа

Насладете се на спокойствите си, без излишен шум. Технологията за редуциране на шума за сметка на безупречната работа в тази серия климатици на LG, ще запазят уюта и оптималните условия за почивка във Вашия дом.
Контролиране на енергията

Тази опция Ви позволява само, чрез натискане на бутона за енергиен контрол, да определяте според Вашите потребности, количеството енергия за потребление. Само сега, имате възможност да се насладите на оптимална и уютна среда, за сметка на по-голямо количество спестена енергия.
Оптимална температура чрез опцията Comfort Air

Comfort Air режимът, позволява да се пренасочат въздушните течения, обратно на посоката на хората в помещението.
Функцията Plasmaster™ Ionizer Plus

Лошите миризми и потенциялно опасни вещества във въздуха,вече не са проблем с функцията Plasmaster™ Ionizer Plus. Тя възпроизвежда над 3 милиона йони, които разпръснати във въздуха, спомагат за успешното неутрализиране на лошите миризми и предпазват от разпространението на бактерии.
Защита от двупластов филтър

Двупластовия филтър спомага за надежното прихващане и неутрализиране на дребни частици прах и бактерии с размер над 10㎛.
Самопочистващ режим

Охлаждащият режим на климатиците от тази серия, способства за изсушаването на вътрешното тяло от остатъчната влага, която иначе би довела до развитие на мухъл и неприятни миризми. Тази функция може да бъде активирана, чрез натискането на определен бутон от дистанционното управление. Осигурава по-полезна и уютна среда на потебителя.
Режим за дистанционно WiFi управление 

Само сега, имате възможност да управлявате дейността на климатика си през Вашия компютър, таблет или смартфон. Специален безплатен софтуер с опция за свързване към рутер или модем, се грижи за това, но за целта трябва да бъде изтеглен и инсталиран, на избраното от Вас устройство. Не се налага да правите излишни разходи за монтаж, защото всичко се извършва на база безжичната връзка, между рутера и WiFi устройството.
Жалузи с 6 нива на работа

Чувствайте се свободни в определянето на избора на посоката на въздушната струя. Само сега имате възможност да избирате измежду 6 степенни вертикални позиции.
Сладък и спокоен сън

Възползвайте се и от допълнителната функция за настройване на подходящата за Вашия сън температура. Чрез натискане на определения за целта бутон, можете да избирате измежду 3 температурни режима.
Светкавично бързо затопляне на помещенията

Тази опция разпръсква въздушните течения в 4 посоки, като така спомага за бързото затопляне на помещенията и създаването на оптимални температурни условия за отдих и почивка.
Gold Fin™ иновация в технологиите

Тази революционна технология спомага за 100-процентовата защита на повърхността на топлообменника от корозийни отлагания, за по-голям период на експлоатация. 

Напишете вашето мнение
Оценете:Инверторен климатик LG DM09RP-NSJ/DM09RP-UL2, 9000 BTU, Клас A++, (100073)