Термопомпа Panasonic Aquarea WH-SXC09H3E8/WH-UX09HE8 T-CAP, 9 kW, отопление, охлаждане и БГВ, (101654)

Наличен
SKU
101654
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Марка
Модел 
WH-UX09HE8
PANASONIC
15529,00 лв.
Характеристики
SKU101654
МоделWH-UX09HE8
ПроизводителPANASONIC
ЦвятБял
WiFiНе
Тип климатикТермопомпи въздух-вода
Гаранция2 години / 24 месеца

Panasonic Aquarea

Новата термопомпа Aquarea въздух-вода се отличава с най-добрите показатели за сезонна ефективност. Aquarea заема водеща позиция по отношение на енергийните иновации и решително се определя като „зелена“ отоплителна и климатична система. Термопомпата поддържа идеална температура, като същевременно произвежда и гореща вода по лесен, евтин и щадящ околната среда метод – топлината се пренася, вместо да се създава.

T-CAP

T-CAP означава „тотална мощност“ - мощността винаги ще бъде достатъчна за отопление на дома – дори при изключително ниски температури. Серия T-CAP има най-висока ефективност в сравнение с други отоплителни системи: COP започва от 4.28. Термопомпите поддържат постоянна изходна мощност в kW дори при -20°C външна температура- подходящи са за високопланиски, студени райони.

"Зелено" високоефективно отопление

Panasonic Aquarea е част от ново поколение системи за отопление и климатизация, използващи възобновяем и безплатен енергоизточник: въздуха – за отопление и климатизация на дома и за производство на гореща вода. Термопомпата Aquarea е много по-гъвкава и ценово ефективна алтернатива на класическия котел на изкопаеми горива.

Адаптиране към съществуващи инсталации

Aquarea T-CAP може да бъде адаптирана към съществуващи инсталации като допълнителен бойлер или към нови инсталации с подово отопление, нискотемпературни радиатори или дори вентилаторни отоплителни уреди. Всеки от агрегатите от продуктовата гама T-CAP е идеален заместител за стари котли на газ или твърдо гориво.

Най-висок COP

Термопомпи T-CAP на Panasonic имат максимален COP от 4.84 при +7°C (за мощност 9kW), което ги прави много по-ефективни от останалите системи за отопление.
Енергиен клас A++ в режим на отопление (при 35°C на изходящата вода и външна температура +7°C) и клас А++ при загряване на топла вода (до 60°C). Изключителна икономичност и ефективност!

Работа при екстремни температури

Термопомпите Panasonic T-CAP могат да работят при външна температура до -28°C. Гарантират постигане на мощността без нужда от допълнителен нагревател при температури до -20°C. Позволяват да се монтират във високопланински райони с наистина екстремални температури.

Тиха и спокойна среда

Tермопомпите Panasonic са много тихи и разполагат с настройка за допълнително намаляване на шума (нощен режим).

Гореща вода

Aquarea T-CAP осигурява вода с температура до 60°C - отлични предпоставки за взимане на релаксираща вана.

Вътрешни тела

Всеки потребител сам избира вида на вътрешните тела в зависимост от своите нужди. Има възможност за монтиране на подово отопление, което носи наистина несравнимия комфорт на постоянно топъл под. Другата опция е инсталиране на радиатори, които също осигуряват изключително комфортно отопление. За отопление и охлаждане се монтират вентилаторни конвектори.

Aquarea Smart Cloud (опция)

Aquarea Smart Cloud разполага с много повече функции от традиционния термостат, който просто включва и изключва отоплението. Това е мощна и лесна за използване услуга, с чиято помощ контролирате дистанционно всички функции, свързани с отопление или производство на гореща вода, като същевременно следите консумацията на енергия.
Напишете вашето мнение
Оценете:Термопомпа Panasonic Aquarea WH-SXC09H3E8/WH-UX09HE8 T-CAP, 9 kW, отопление, охлаждане и БГВ, (101654)