Термопомпа Panasonic Aquarea WH-SDC12H9E8/WH-UD12HE8, 12 kW, отопление, охлаждане и БГВ, (101644)

Наличен
SKU
101644
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Марка
Модел 
WH-UD12HE8
PANASONIC
16039,00 лв.
Характеристики
SKU101644
МоделWH-UD12HE8
ПроизводителPANASONIC
ЦвятБял
WiFiНе
Тип климатикТермопомпи въздух-вода
Гаранция2 години / 24 месеца

Panasonic Aquarea

Новата термопомпа Aquarea въздух-вода се отличава с най-добрите показатели за сезонна ефективност. Aquarea заема водеща позиция по отношение на енергийните иновации и решително се определя като „зелена“ отоплителна и климатична система. Термопомпата поддържа идеална температура, като същевременно произвежда и гореща вода по лесен, евтин и щадящ околната среда метод – топлината се пренася, вместо да се създава.

High Performance

Максимални икономии, максимална ефективност, минимални емисии на CO2 и минимум заето пространство - така могат да се обобщят термопомпи Panasonic Aquarea High Performance. Моделите работят и при -20°C и могат да заменят стара, съществуваща инсталация.
Кажете "Здравей!" на по-екологичното бъдеще с Aquarea High Performance.

"Зелено" високоефективно отопление

Panasonic Aquarea е част от ново поколение системи за отопление и климатизация, използващи възобновяем и безплатен енергоизточник: въздуха – за отопление и климатизация на дома и за производство на гореща вода. Термопомпата Aquarea е много по-гъвкава и ценово ефективна алтернатива на класическия котел на изкопаеми горива.

Адаптиране към съществуващи инсталации

Aquarea High Performance може да бъде адаптирана към съществуващи инсталации като допълнителен бойлер или към нови инсталации с подово отопление, нискотемпературни радиатори или дори вентилаторни отоплителни уреди. Всеки от агрегатите от продуктовата гама Aquarea е идеален заместител за стари котли на газ или твърдо гориво.

Висока ефективност

Термопомпите от серия High Performance са енергиен клас A++ в режим на отопление (при 35°C на изходящата вода и външна температура +7°C) и клас А++ при загряване на топла вода (до 55°C).
Изключителна икономичност и ефективност!

Тиха и спокойна среда

Tермопомпите Panasonic са много тихи и разполагат с настройка за допълнително намаляване на шума (нощен режим).

Гореща вода

Aquarea High Performance осигурява вода с температура до 55°C - имате топла вода по всяко време.

Вътрешни тела

Всеки потребител сам избира вида на вътрешните тела в зависимост от своите нужди. Има възможност за монтиране на подово отопление, което носи наистина несравнимия комфорт на постоянно топъл под. Другата опция е инсталиране на радиатори, които също осигуряват изключително комфортно отопление. За отопление и охлаждане се монтират вентилаторни конвектори.

Aquarea Smart Cloud (опция)

Aquarea Smart Cloud разполага с много повече функции от традиционния термостат, който просто включва и изключва отоплението. Това е мощна и лесна за използване услуга, с чиято помощ контролирате дистанционно всички функции, свързани с отопление или производство на гореща вода, като същевременно следите консумацията на енергия.
Напишете вашето мнение
Оценете:Термопомпа Panasonic Aquarea WH-SDC12H9E8/WH-UD12HE8, 12 kW, отопление, охлаждане и БГВ, (101644)