Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++, (100430)

Наличен
SKU
100430
Гаранция 
3 години / 36 месеца
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 
823
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 
1328
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 
8.40 - Енергиен клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 
4.70 - Енергиен клас А++
Марка
Модел 
SRK35ZS-W PREMIUM
MITSUBISHI HEAVY
Промо цена 2099,00 лв. Редовна цена 2269,00 лв.
Характеристики
SKU100430
МоделSRK35ZS-W PREMIUM
Тип климатикИнверторни климатици
ПроизводителMITSUBISHI HEAVY
ЦвятБял
WiFiНе
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.70 - Енергиен клас А++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)8.40 - Енергиен клас А++
Енергиен клас отоплениеA++
Енергиен клас охлажданеA++
КласСреден клас
Консумирана мощност (отопление) (kW)0.94
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)0.89
Мощност12 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)50
Отдавана мощност (отопление) (kW)0.90-4.00-5.00
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)0.90-3.50-4.00
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)75
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)80
Работен диапазон при отопление (°С)от -15 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С)от -15 до +46
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)780(+62)x540x290
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)870x290x230
Тегло (външно тяло) (кг.)34.5
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)9.5
Хладилен агентR32
Вид захранванеМонофазно
Гаранция3 години / 36 месеца
МонтажБезплатен монтаж
Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++ е перфектно съчетание от голяма сезонна ефективност (клас А++ и при отопление и при охлаждане) и безшумно външно тяло.
Характеристики
Функция за самопочистване 
Когато системата спре да работи за 2 часа, операцията за самопочистване ще започне автоматично. Вътрешното тяло е сухо, за да се предотврати развитието на мухъл. Потребителят може да избере дали да активира този режим. 
Алерген-деактивираща система
Чрез контролиране на температурата и влагата алерген-деактивиращата система потиска влиянието на алергена, уловен от филтъра.
Алерген-деактивиращ филтър
Унищожава съществуващите в козината на домашните любимци полени, паразити и алергени. Тайната на това инактивиране се крие в съединението ензим-урея. Също всички вируси, плесени и бактерии са уловени и неутрализирани. За по-чист въздух!
Фотокаталитичен, миещ се филтър
Миещият се фотокаталитичен филтър поддържа въздуха свеж с молекули, които премахват миризмите. Дезодориращата способност се възстановява чрез измиване и сушене на слънце. Това е рециклируем дезодориращ филтър. 
Дълъг обхват на потока
За създаване на съвършената система за циркулация на въздушния поток е използвана същата методика от динамика на флуидите, на базата на която се проектира формата на лопатките на турбо реактивните двигатели - система JET Air Scroll. Струята на въздуха осигурява голямо количество въздух с най-ниска консумация на енергия, тъй като въздушният поток е равномерен, тих и достига до най-отдалечения ъгъл на помещението.
3D auto режим
3D Auto е функция за програмиране, при която три двигателя са програмирани (един вертикален двигател + два хоризонтални двигателя) да изпълняват три независими контроли на въздушния поток. Въздушният поток е плавен и тих и може да достигне до най-отдалечените места в помещението.
Елегантен, неподвластен на времето дизайн
Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++ има елегантен дизайн и кръгли контури, които могат да бъдат перфектно интегрирани във всяка вътрешна среда. Дизайнът е създаден от Tensa srl, италианско студио за индустриален дизайн, разположено в Милано, за да отговори на широк спектър от европейски изисквания. Моделът е изцяло бял. 
Повишена мощност
В този режим на работа се осигурява силен поток от горещ/студен въздух според сезона. След 15 минути стаята е климатизирана, а след това климатикът преминава към стандартен режим.
Защита от деца
Защитава климатика от ненужни промени в настройките, причинени от недоглеждане или невнимание. Тази функция е много полезна за семейства с деца.
Регулиране на светлинните индикатори
Яркостта на светлината на предния панел може да се регулира според предпочитанията на клиента. Тя също могат да бъде изключена. 
Седмичен таймер
Има до 4 програми с таймер (за спиране и стартиране) за всеки ден от седмицата. Може да се задават до 28 програми седмично. Докато не изключите операцията, веднъж зададена, ще се повтаря всяка седмица. 
Спокоен сън
Моделът има и оптимизирана конфигурация на стабилизатора, осигуряваща плавен въздушен поток в допълнение на Jet-системата за въздушен поток, осигуряваща равномерно разпределяне на въздуха в помещението. Тъй като взаимодействието между въздушния поток и вентилатора е намалено, шумът може да бъде сведен до минимум. За спокоен сън!
Микрокомпютърно обезскрежаване
Режимът на размразяване на микрокомпютъра успява автоматично да намали времето за размразяване като премахне натрупаната скреж.
Други предимства на Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++
Wi-Fi управление (опция)
Моделът може да се управлява от интелигентно устройство, което използва допълнителен Wi-Fi адаптер. Благодарение на него клиентите могат да контролират своите климатици навсякъде по света.
Фреон R32: По-екологично бъдеще 
Новият фреон R32 замърсява три пъти по-малко от предишния хладилен агент R410a. Все повече климатици използват по-екологичния хладилен агент за намаляване на вредните емисии в атмосферата, което е тенденция. Енергийната ефективност на R32 е много по-добра от R410a, което е още една причина за избора на новия SRK климатик. 
Напишете вашето мнение
Оценете:Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++, (100430)