Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++, (100220)

Наличен
SKU
100220
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 
823
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 
1328
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 
7.80 - Енергиен клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 
4.60 - Енергиен клас А++
Марка
Модел 
SRK35ZS-ST PREMIUM
MITSUBISHI HEAVY
1759,00 лв.
Характеристики
SKU100220
МоделSRK35ZS-ST PREMIUM
Тип климатикИнверторни климатици
ПроизводителMITSUBISHI HEAVY
ЦвятБял
WiFiНе
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.60 - Енергиен клас А++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)7.80 - Енергиен клас А++
Енергиен клас отоплениеA++
Енергиен клас охлажданеA++
За помещения (m²)до 30 кв.м.
Захранващо напрежение (V)220-240
Консумирана мощност (отопление) (kW)1.00
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)1.01
Мощност12 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)48
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)40
Отдавана мощност (отопление) (kW)0.90-4.00-4.80
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)1.00-3.50-3.80
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)75
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)80
Работен диапазон при отопление (°С)-15 до +21
Работен диапазон при охлаждане (°С)-10 до +46
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)780x540x290
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)870x290x230
Тегло (външно тяло) (кг.)35
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)10
Хладилен агентR410A
Вид захранванеМонофазно
Гаранция2 години / 24 месеца

Висока сезонна ефективност
Висока ефективност на цялата гама, както за охлаждане, така и за отопление - енергиен клас А++ и в двата режима на работа!

Елегантен, неподвластен на времето дизайн
Новата серия ZS-ST има стилен дизайн със заоблени контури и красиво се вписва във всеки интериор. Дизайнът е създаден от италианското студио за индустриален дизайн Tensa srl, базирано в Милано, за да отговори на широк спектър от европейски изисквания.
Моделът представлява красива комбинация между преден панел с цвят титаниум и черни страни.

Самопочистваща функция
Операцията по самопочистване се стартира автоматично при спиране на нормалната работа на системата и има времетраене 2 часа. Вътрешното тяло е сухо и образуването на плесени е предотвратено. Потребителят може да избира дали този режим да се включва или не.

Неутрализираща алергени система
Чрез регулиране на влажност и температура, климатиците от тази серия, неутрализират ефекта на натрупалите се във филтъра алергени.

Филтър за деактивиране на алергените
Вграденият филтър защитава домът Ви от натрупващите се алергени, полени и паразити, разнасяни от домашните любимци, убива всички бактерии и вирус на база специалното съединение ензим-урея. По този начин, въздухът в помещенията се запазва чист и свеж, в продължение на дълъг период от време.

Лесно миещ се фотокаталитичен филтър
Дезодориращият в климатика филтър, може да бъде използван безброй пъти, за премахване на лошите миризми в помещенията. Когато силата на дезодоранта във филтъра намалее, може да бъде възстановена, чрез измиване на филтъра и сушене след това на слънце.

Съвършен обхват на потока
И най-отдалечените ъгли на помещението биват достигнати и климатизирани, благодарение на уникалната система за циркулация на въздушния поток JET Air Scroll. Подобно на метода за поточна циркулация на въздуха при реактивните двигатели, модерната JET Air Scroll системата осигурява оптимална въздушна циркуляция в помещенията, използвайки малко въздух и изразходвайки незначително количество енергия.

Функцията 3D auto
Контролът на въздушната струя никога не е бил толкова лесен. С режима 3D auto той се превръща в детска игра, тъй като се извършва от един вертикален мотор и два хоризонтални действащи като едно цяло за постигане на равномерно разпределяне на въздушния поток и създаване на оптимални температурни условия и в най-отдалечените места в помещението.

Уникална мощност
Климатизирането на помещенията с включен този режим, се извършва за около 15 мин., като през този период от време, климатикът издухва силна топла/студена въздушна струя, според сезона.

Опция за защита от деца
Когато се включи, тази опция извършва контрол върху настройките на климатика, така, че да не може да бъдат променяни поради невнимание или недоглеждане. Изключително силно се препоръчва за семейства с малки деца.

Контрол на светлинните индикатори
Можете да настроите светлинните индикатори на предния панел, според Вашите предпочитания, като разбира се има и опция те да бъдат изкючени.

Наличен седмичен таймер
Можете да се възползвате от опцията седмичен таймер, през която можете да зададете до 28 програми на седмица и 4 такива с таймер за включване и изключване за всеки ден от седмицата. След като бъде включен, този режим се повтаря всяка седмица, до момента в който решите, че желаете да го спрете.

Ниски нива на шум от външното тяло
Когато бъде включена функцията за тиха работа, най-високата честота на звука ще бъде равна на 3 dB, в сравнение със стандартната честота 45 dB. По отношение на мощността на компресора и скоростта на вентилатора в този режим, те спадат, като стойноста на спад на мощността на компресора, е около 60%.

Оптимални условия за сън
Спете, необезпокоявани от равномерно разпределения въздух в помещението, благодарение на Jet-системата с вграден стабилизатор, осигуряващ плавно реене на въздушната струя в дома Ви и намалява шумът от работата на вентилатора.

Премахване на натрупаната скреж чрез функцията за Микрокомпютърно обезскрежаване
Включването на тази функция може да Ви спести много главоболия, тъй като тя спомага за премахване на натрупаната скреж и значително намалява времето за размразяване. Колкото по-малко замръзва климатика, толкова по-малко ще Ви се наложи да прекарате времето си в лоши температурни условия.

Опция за Wi-Fi контрол
Контролирайте своя климатик където и да сте пре своя смартфон, таблет или компютър с опционалното ни предложение за Wi-Fi адаптор.

Напишете вашето мнение
Оценете:Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++, (100220)