Инверторен климатик Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW/MOX330-12HFN8-QRD6GW All Easy Pro, 12000 BTU, Клас A+++, (100120)

Наличен
SKU
100120
Гаранция 
3 години / 36 месеца
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 
808
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 
1318
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 
8.50 - Енергиен клас А+++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 
4.60 - Енергиен клас А++
Марка
Модел 
All Easy Pro MSEPBU-12HRFN8
MIDEA
Промо цена 1529,00 лв. Редовна цена 1629,00 лв.
Характеристики
SKU100120
МоделAll Easy Pro MSEPBU-12HRFN8
Тип климатикИнверторни климатици
ПроизводителMIDEA
ЦвятБял
WiFiДа
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.60 - Енергиен клас А++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)8.50 - Енергиен клас А+++
Енергиен клас отоплениеA++
Енергиен клас охлажданеA+++
За помещения (m²)до 25 кв.м.
Захранващо напрежение (V)220 - 240
КласНисък клас
Консумирана мощност (отопление) (kW)0.99
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)0.88
Мощност12 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)57
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)40
Отдавана мощност (отопление) (kW)0.88-3.96-4.54
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)1.32-3.52-3.96
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)60
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)70
Работен диапазон при отопление (°С)от -20 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С)от -15 до +50
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)805x554x330
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)795x295x225
Тегло (външно тяло) (кг.)28.4
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)10
Хладилен агентR32
Вид захранванеМонофазно
Гаранция3 години / 36 месеца
МонтажБезплатен монтаж

Инверторен климатик Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW/MOX330-12HFN8-QRD6GW All Easy Pro, 12000 BTU, Клас A+++ осигурява качествено отопление до -20°C външна температура. А електрическия нагревател на компресора осигурява по-лесно стартиране на системата в зимните дни.

Благодарение на вградения WiFi модул потребителя може да контролира климатичната система от всяка точка на света през смартфон или таблет.
Отличителни характеристики

Външните тела на моделите от серия All Easy Pro са проектирани с диамантен дизайн, което допринася за по-здравата и издържлива на вибрации конструкция. По-тихата работа е гарантирана, благодарение на новия Bionic вентилатор и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт.

Нагревателят на дъното на външното тяло не позволява замръзване на конденза през зимата, а нискотемпературният кит осигурява безпроблемна работа при отрицателни външни температури в режим на отопление.

Въздушният поток може да се регулира автоматично. Само с едно натискане на бутон, се активира функцията Breeze Away, която дава възможност за автоматично регулиране на въздушния поток до максималния ъгъл. По този начин се предотвратява директно въздушно течение.

При неочаквано прекъсване на електрозахранването, климатичната система се рестартира. При възобновяване на захранването, тя започва автоматично работа с предходно зададения режим. Тази функционалност, с която разполага, се нарича Автоматичен рестарт.

За разлика от повечето климатици, които спират да работят при възникване на грешка, Инверторен климатик Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW/MOX330-12HFN8-QRD6GW All Easy Pro, 12000 BTU, Клас A+++ продължава своята работа в авариен режим. 

Вътрешното тяло на уреда, засича код за грешка “EC” и я визуализира, за да уведоми потребителя за изтичане на фреон. Системата спира своята работа, така че компресорът да бъде предпазен от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент.

Моделът се отличава с гъвкави хоризонтални и вертикални жалузи. Хоризонталните се реят под ъгъл 120°, а вертикалните под ъгъл 110°, осигурявайки по-широко и равномерно охлаждане.

Позицията на хоризонталната клапа на климатизатора се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно активиране.

Създадена е възможност за извеждане на конденза от две страни. Дренажната тръба може да се изведе от ляво или от дясно на вътрешното тяло за по-лесен и гъвкав монтаж.

Функцията Gear Shift е друга отличителна черта на модела, налична само в режим на охлаждане. Тя позволява настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%. Така консумацията на електроенергия се регулира директно.

Функцията “Follow Me” осигурява автоматично регулиране на работата на климатика според областта, в която се намира дистанционното управление.

3D въздушният поток e още една отличителна характеристика, която позволява на клапите на вътрешното тяло да се движат автоматично във всички посоки, така че климатизирания въздух да достигне до всички краища на помещението. 
По-чист въздух с Инверторен климатик Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW/MOX330-12HFN8-QRD6GW All Easy Pro, 12000 BTU, Клас A+++

High Density филтър

Този филтър е с висока плътност и улавя дори най-фините частици прах във въздуха. По този начин осигурява до 80% по-чиста и здравословна среда. 

Bio филтър (HEPA)

Био филътър е създаден от специален биологичен ензим и еко филтър, който улавя малки частици прах и неутрализира бактерии, микроби и гъбички. Биологичният ензим унищожава бактериите, като разгражда клетъчната им стена и елиминира проблема с повторно замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът генерира множество положителни и отрицателни йони за неутрализиране на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. Така обитателите в помещението се радват на чист въздух!

Golden Fin покритие на топлообменника

Golden Fin покритието на топлообменника ефективон предпазва от появата на бактерии и размножаването им. Същевременно топлинния трансфер към вътрешното тяло се подобрява значително.
Други отличителни характеристики

Климатикът притежава множество режими, които осигуряват пълен комфорт за потребителя. Те са:

    Тих режим - гарантирана тишина и спокойствие!
    Нощен режим - за един по-пълноценен сън!
    ECO режим - намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа.
    Режим “Самопочистване” - вътрешното тяло е винаги чисто!
    Турбо режим - възможно най-бързо осигурява желаната температура. 
    1W Standby - за пестене на енергия от 5W на 1W.
    Режим 8°C отопление - за предпазване на дома от прекомерно изстиване през зимата.
    24-часов таймер - за включване и изключване на климатичната система.

Напишете вашето мнение
Оценете:Инверторен климатик Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW/MOX330-12HFN8-QRD6GW All Easy Pro, 12000 BTU, Клас A+++, (100120)