Инверторен климатик Midea MSAGBU-12HRFN8-QRD0GW /MOX230-12HFN8-QRD5GW Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++, (100460)

Наличен
SKU
100460
Гаранция 
3 години / 36 месеца
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 
808
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 
1318
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 
8.50 - Енергиен клас А+++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 
4.60 - Енергиен клас А++
Марка
Модел 
MSAGBU-12HRFN8-QRD0GW
MIDEA
Промо цена 1469,00 лв. Редовна цена 1569,00 лв.
Характеристики
SKU100460
МоделMSAGBU-12HRFN8-QRD0GW
Тип климатикИнверторни климатици
ПроизводителMIDEA
ЦвятБял
WiFiНе
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.60 - Енергиен клас А++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)8.50 - Енергиен клас А+++
Диаметър на тръбата течност/газ (mm)6.35/9.52
Енергиен клас отоплениеA++
Енергиен клас охлажданеA+++
КласНисък клас
Консумирана мощност (отопление) (kW)0.98
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)1.00
Мощност12 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)55
Отдавана мощност (отопление) (kW)1.07-3.80-4.38
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)1.38-3.52-4.31
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)60
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)70
Работен диапазон при отопление (°С)от -15 до +30
Работен диапазон при охлаждане (°С)от -15 до +50
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)765x555x303
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)835x295x208
Тегло (външно тяло) (кг.)26.7
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)8.7
Хладилен агентR32
Вид захранванеМонофазно
Гаранция3 години / 36 месеца
МонтажБезплатен монтаж
Ако търсите икономично, ефективно и едновременно с това на достъпна цена решение за климатизация на Вашия дом или офис, то Инверторен климатик Midea MSAGBU-12HRFN8-QRD0GW/MOX230-12HFN8-QRD5GW Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++ е точно такова. 
Защо да изберем този климатик
Моделът притежава редица отличителни характеристики, които заслужават вниманието на потребителя. Една от тях е функцията Breeze Away, която автоматично регулира въздушния поток до максимален ъгъл за да предотврати директно въздушно течение. 
Друга характеристика е 3D въздушен поток, при който клапите на вътрешното тяло се движат автоматично и осигуряват равномерно разпределение на въздуха до всяко кътче на помещението. 
За чистия въздух у дома ще се погрижи иновативната технологията за пречистване на въздуха. В основата й на действие са три филтъра и йонизатор. High Density филтъра с висока плътност улавя и най-фините частици. Bio филтърът (НЕРА), състоящ се от специален биологичен ензим и еко филтъра неутрализират бактерии, гъбички и микроби и предотвратяват повторното замърсяване с тях. 
Йонизиращият филтър убива бактериите и намалява броя им, като разрушава тяхната клетъчна стена. Супер йонизаторът освобождава многобройните положителни и отрицателни йони, като по този начин премахва миризми, тютюнев дим, прах и полени. Радвайте се на чист и здравословен въздух!
Освен че осигурява комфортен въздушен поток и чист въздух у дома, моделът е изключително надежден за отопление при ниски външни температури. 
Нагревателят на дъното на външното тяло предотвратява замръзване на конденза при отрицателни температури, а нагревателят на компресора осигурява по-лесно стартиране на система. Нискотемпературният кит също допринася за безпроблемната работа на външното тяло на климатика през зимата. 
Технологии на Инверторен климатик Midea MSAGBU-12HRFN8-QRD0GW/MOX230-12HFN8-QRD5GW Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++
Уредът притежава множество функции и режими, които осигурява лесна експлоатация и комфорт за потребителя. Някои от тях са:
Тих режим - при активирането на този режим, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на ниски обороти. Така шумът е намален и е осигурена тишина и спокойствие.
Функция 8°C отопление - тя е изключително подходяща при дълго отсъствие на обитателите на помещението. Когато е активирана се поддържа константна температура 8°C, която предпазва дома от прекомерно изстиване. 
Функция “Follow Me” - вграденият температурен сензор в дистанционното автоматично регулира работата на системата според измерената температура в областта, в която се намира дистанционното.
Нощен режим - по време на охлаждане температурата се повишава с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. По време на отопление температурата автоматично се понижава с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.
ECO икономичен режим - консумацията на енергия е намалена с 60% за период от 8 часа на непрекъсната работа. 
Turbo режим - използва се за осигуряване на желаната температура възможно най-бързо. Режимът е с продължителност 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.
1W Standby - при този режим, разходът на електроенергия се намалява от 5W на 1W, което ви осигурява над 75% икономия на електроенергия.
Самопочистване - тази функция поддържа вътрешното тяло на уреда чисто и предотвратява развитието на бактерии. 
Инверторен климатик Midea MSAGBU-12HRFN8-QRD0GW/MOX230-12HFN8-QRD5GW Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++ разполага с голям LED дисплей на вътрешното тяло, който ви информира за работата и активните режими. 
Други отличителни характеристики
Гъвкави жалузи
Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл ъгъл 120°, а вертикалните - под ъгъл 110°. Така се осигурява по-широко и равномерно охлаждане. 
Съвместимост с мулти сплит
Вътрешното тяло може да се монтира с двете моно и мулти инверторни системи. Това е удобно решение за климатизация в складови помещения и търговски центрове. 
24-часов таймер
Имате възможността да настроите своя климатик да включва или изключва в рамките на 24 часа. 
Gear Shift настройка на компресора
Работната мощност на компресора може да се настрои на 50%, 75% или 100% благодарение на функцията Gear Change в режим на охлаждане. Така консумацията на електроенергия може директно да се регулира. 
Автоматичен рестарт
Ако системата спре неочаквано в резултат на прекъсване на електричеството, веднага като се възобнови, системата започва работа. 
Golden Fin покритие на топлообменника
Развитието на бактерии и размножаването им е предотвратено благодарение на Golden Fin покритието на топлообменника. 
Извеждане на конденза от две страни
Създадена е възможност дренажната тръба да бъде изведена от лявата и от дясната страна на вътрешното тяло. Така се осигурява по-лесен и удобен монтаж. 
Работа в авариен режим
За разлика от повечето климатици, Midea Xtreme Save Pro работи в авариен режим, дори когато е отчетен код за грешка в температурния сензор. 
Външно тяло с диамантен дизайн
Панелите на външното тяло се отличават с диамантен дизайн, който предразполага по-здравата и издържлива на вибрации конструция. Bionic вентилаторът и капакът на изхода за въздух от своя страна допринасят за по-тихата работа на външното тяло.
Напишете вашето мнение
Оценете:Инверторен климатик Midea MSAGBU-12HRFN8-QRD0GW /MOX230-12HFN8-QRD5GW Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++, (100460)